ISMERJEN MEG MINKET! 

A Panoráma Ingatlaniroda és Hitelközpont, már több mint 20 éve segíti a Kecskemét és környékén élők ingatlan álmainak valóra váltását.
Küldetésünk, hogy felelősséggel és a lehető legprecízebb szakmai tudással, eszköztárral és segítséggel álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Pontosan emiatt, nálunk nem csak a számokból áll az ingatlanos szakma! 

Számunkra kiemelten fontossággal bírnak ügyfeleink, és vágyaik, hiszen egy lakásvásárlás mögött mindig egy személyes történet, egy új álom rejtőzik,
és minél közelebb tudunk kerülni ügyfeleink történetéhez, álmaihoz, annál biztosabb a siker és az elégedettség mindkét oldalon!

Több mint 27 pénzintézet szolgáltatásai állnak rendelkezésünkre, jogi tanácsadással egybekötve, amin felül minden segítséget megadunk ügyfeleinknek,
hogy az aktuális támogatási formákat és egyéb lehetőségeket is igénybe tudják venni, a lehető legegyszerűbb ügyintézési folyamat mentén.

Keressen minket bizalommal!

Ránk számíthat álmai megvalósításában!

Szolgáltatásaink részletes megismeréséhez kattintson erre a gombra, vagy hívjon minket bizalommal!

RÓLUNK
MONDTÁK

Tímea

Nagyon örülök, hogy Jánoshoz került az ingatlanunk eladásának ügye. Végig nagyon korrektül kezelt minket, körültekintően járt el. Több barátunknak is jó szívvel ajánlottuk azóta, nekik is segített.

András

Eleinte kicsit tartottunk ingatlanosnak "beadni" a lakásunkat, bár ne tettük volna. Nagyon profi volt a Panoráma csapata. 2 hét alatt kiadták a lakásunkat, nem hoztak turistákat, csak komoly érdeklődőt. Nem tudom ez-e az átlaguk, de gyakorlatilag az első házaspár ki is vette a lakást. Bármilyen ingatlan ügyben hozzájuk fogok fordulni a jövőben is.

Sándor

Nem az átlagos ingatlanosok az biztos. Szinte barátok lettünk miközben eladták a házunkat és rengeteget segítettek a következő ház kiválasztásában és véleményezésében is. Nagyon hálás vagyok nekik a segítségükért és nyugodtan mondhatom, hogy a Kecskeméten példa nélküli hozzáállásukért.

Andrea

Egy meghirdetett házzal kapcsolatban kerestem meg Csabát. Megnéztük, sokat beszélgettünk és kiderült, hogy valójában a mi igényeikhez ez nem is passzolt volna. Átnézve a lehetőségeinket (Babaváró és Csok) összeállítottak egy új házat. Segítettek telket venni és a teljes hitelügyintézést intézték. Egy hónapja költöztünk be az általunk tervezett házba ami kevesebbre jött ki mint amit venni akartunk. Boldogabbak nem is lehetnénk !

KERESSEN BIZALOMMAL

6000 Kecskemét
Csányi János körút 12. fszt. 2.
H-P 9:00 - 17:00

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON!