Eladó Új építésű 56nm-es lakás 41nm-es erkéllyel rozsdaövezeti áron!

Eladó Új építésű 56nm-es lakás 41nm-es erkéllyel rozsdaövezeti áron!

62 700 000.- Ft
Leírás

Eladó Új építésű 56nm-es lakás 41nm-es erkéllyel rozsdaövezeti áron!

Lakás -

A hirdetésben szereplő ár, a „Rozsdaövezeti ár”, ennek részleteiről érdeklődjön telefonon!
A fényképeken az előző ütem elkészült lakása látható, hívjon, ha szeretne Ön is egy ilyen minőségi, modern lakásban élni 2025-től!
Befektetők részére opcióként kiemelt áron visszabérlés, ahol a kivitelező biztosít kiszámítható, biztonságos és feladat mentes üzemeltetést.

A fenti ár egy 56nm-es lakásra és a hozzá tartozó 41nm erkélyre vonatkozik.

A liftes társasházban elérhetők a 31 nm-es garzontól a 63 nm-es kertkapcsolatos otthonig többféle méretben . Zárt udvarban kialakításra kerülnek sorszámozott felszíni, lakáshoz tartozó térburkolattal ellátott parkolók.
Igény esetén elektromos autók töltésére alkalmas állomások kiépítésére van lehetőség.
A zárt udvarban egy EU szabványoknak megfelelő játszótér is kialakításra kerül. A parkolók, megvilágításáról napelemes közvilágítás gondoskodik.
Korszerű megoldásoknak köszönhetően, jól élhető, energia hatékony és környezettudatos otthonok kialakítása, valósul meg.

Külső határoló falak 30 cm vtg. Porotherm N+F falazat
Belső válaszfalak 10 cm vtg. Porotherm válaszfal tégla
Homlokzati nyílászárók, bukó-nyiló kialakítású, 6 kamrás, tokszerkezetű, hő visszaverő bevonatos(Low-E), 3 rétegű, extra hőszigetelésű üvegezéssel, szúnyoghálóval.
Rejtett redőnytokok beépítése, redőny nélkül. Utólagos redőny beépítésének lehetősége, biztosított. Igény szerint motoros vezérlésű redőny kiépítésének előkészítése.
Lakás bejárati ajtók: 5 ponton záródó, műanyag szerkezetű, hőszigetelt ajtó.
Belső ajtók: CPL fóliás beltéri ajtók.
Az épületben valamennyi lakás részére központi tömbfűtést biztosítunk, a lakásokban padlófűtéssel
Lakásokban a lakóegység hűtésére oldalfali hűtő-fűtő klímák kerülnek telepítésre. Minden helységben 1 db
Minden lakás külön villanyórával rendelkezik.

Nyílászárók – ablakok, beltéri- és erkélyajtók:
Beltéri ajtó: szabvány CPL fóliázott ajtók teli kivitelben, építész tervek szerinti méretben utólag szerelt tokkal, réz vagy krómszínű vasalattal és kilinccsel.
Ablakok: hő híd mentes, ütésálló PVC profil, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel.

Padlóburkolatok:
Fürdőszobákban, WC-ben: kerámia burkolatok az építész tervek szerint, mely több színből választható.
Hálószobák, nappali: laminált parketta szín harmonikus szegélyléccel, mely több színből választható, alátét habfóliával, (31-es vagy 32-es kopás állóságú).
Az előszobákban: kialakítástól függően laminált parketta vagy kerámia burkolat.

Fűtés, hűtés:
Lakásonként hőmennyiségméréssel ellátott lépcsőház központi fűtés kerül kialakításra, padalófűtéssel, rejtett gépészeti vezetékekkel. A lakások hőmérsékletének szabályozásáról helységenként digitális szobatermosztát szabályozó gondoskodik.
Fürdőszobai törölköző szárító radiátor elektromos működésű.
A meleg víz biztosítására központi gázkazán és hőtároló tartály kerül kialakításra, a lakások meleg víz fogyasztását egyedi mérőkkel mérik.
Eladó minden lakásban helységenként (szobánként) telepit hűtő-fűtő klímát, megfelelve a korszerű energetikai követelményeknek.

Erősáramú elektromos hálózat:
Mérőórák: Az Elmű által elfogadott típusú fogyasztásmérők Földszinten csoportosan, az elektromos mérőhelyiségben kerülnek elhelyezésre.
Teljesítmény, kiépítés: lakásonként 1×32 A elektromos teljesítményt tartalmaz a vételár.
Elektromos kapcsolók, konnektorok: Legrand Niloé (vagy műszakilag megegyező) típusú, fehér színű szerelvény az elektromos kiviteli tervek szerinti mennyiségben.

Gyengeáramú rendszerek:
Kábeltévé hálózat (kábeltévé belépés és előfizetés nélkül) szobánként 1 db csatlakozóval.
Informatikai kiállás: nappaliban és hálószobákban 1-1 db utp kiállás.
Kaputelefon rendszer: A kaputelefon rendszer digitális, ajtónyitó funkcióval ellátott.

Lakások hideg-meleg víz fogyasztásának mérését, valamint a lakáson belüli fűtés energia felhasználást a lakáshoz tartozó egyedi almérők biztosítják.

A többi lakás áráért, alaprajzaikért, bővebb információért, kérem keressenek telefonon!

Tulajdonságok
  • Lakás
  • Légkondícionált
  • Új építésű

LAKÁS HITEL

Kalkuláljon velünk, álmai megvalósításához!

Hívjon bizalommal!

Törteli János
Mobile +36/20-999-0616

Ezeket az ingatlanokat látta már?

Eladó Kecskemét egyik legnyugodtabb utcájában, kertes házas környezetben egy 56nm-es ikerház fél ÉS az udvarban egy önálló, két szinten összesen 79nm-es ház. A két ingatlanra jutó telekhányad 380 nm. Az utcafrontos ikerház félben 56nm-en, 2 tágas szoba, konyha, spájz, előszoba, terasz található gáz kombi cirkó fűtéssel, cserélt nyílászárókkal, szigetelve. Az udvar hátsó részében található 2...Bővebben→

57 500 000.- Ft

Eladó igazi ritkaság Hajóson! Az épület egy 1998-ban épült, 2 szintes, irodaház besorolású épület, amiben a földszinten egy hatalmas üzlethelyiség, irodák, mosdók és irattár található, míg az emeleten megtalálható 4 szoba, 2 fürdő, konyha és egy 75 nm-es nagy terem. A helyiségek nettó alapterülete 375 nm. A telek területe 1013 nm, ami teljesen körbekerített. A...Bővebben→

Nettó: 68 057 000.- Ft

Eladó Szakmár központjában egy nettó 56 nm-es, utcai bejáratos üzlethelyiség 198 nm-es telken. Az épületbe az utcafronti homlokzat irányából, szélfogón keresztül juthatunk. A helyiségek padozata kerámialap burkolatú, a falak festettek, illetve a vizes helyiségekben csempézettek. A szaniterek jó állapotúak. Az épület fűtése gázkazánról radiátorokkal megoldott,a melegvíz-ellátását a cirkós kombi gázkazán biztosítja. A helyiségek funkcionális kapcsolata...Bővebben→

Nettó: 12 190 000.- Ft

Figyelem! A hirdetésben szereplő ár, a „Rozsdaövezeti ár”, ennek részleteiről érdeklődjön telefonon! A fényképeken az előző ütem elkészült lakása látható, hívjon, ha szeretne Ön is egy ilyen minőségi, modern lakásban élni 2025-től! Befektetők részére opcióként kiemelt áron visszabérlés, ahol a kivitelező biztosít kiszámítható, biztonságos és feladat mentes üzemeltetést. A liftes társasházban elérhetők a 31 nm-es...Bővebben→

30 172 000.- Ft

Eladó Helvécia-Szabó Sándor telepen egy 18-nm-es, részben bútorozott, felújított kedves kis lakás. Az alacsony rezsiről a frissen cserélt, minőségi, műanyag nyílászáró és az egyedi mérős ház központi fűtés gondoskodik. A lakáshoz tartozik közös tároló is. Ideális lehet kisebb befektetésnek, jelenleg is albérlő lakja, aki szívesen tovább bérelné. Érdemes megnézni, mert ezen a környéken ritkán eladó...Bővebben→

11
16 500 000.- Ft

Eladó Kecskemét vendéglátásának egy ikonikus szereplője! Az 5-ös főút mellett elhelyezkedő csárdában 3 szinten megtalálható klasszikus bár nagy teremmel, hangulatos étterem, tágasz teraszok, komplett konyha és az emeleten 5 szoba, mindegyik külön fürdővel. Az épület minimális ráfordítással újranyitható, rendelkezik teljes kamera és riasztórendszerrel, klímákkal és bútorzattal felszerelt, a szobák berendezettek. Az ingatlan 3000nm-es telken terül...Bővebben→

200 000 000.- Ft

Kérjen visszahívást!