Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

50 990 000.- Ft
32
Leírás

Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

Ház - Kecskemét Bács-kiskun

Házat egy lakás árából !

Figyelembe véve a mai lehetőséget teljesen kivitelezhető, hogy Önnek egy családi háza legyen egy lakás árából !
A feltüntetett ár tartalmazza a 305 nm-es sarki összközműves telket valamint egy 106 nm-es új építésű tégla házat 2 szinten! Irodánk több mint 20 éve működik együtt a kivitelezővel és sikeresen vezényli le a hitel ügyintézést, támogatások igénylését.

Zöld otthon program, CSOK igénybe vehető.
Amennyiben egy Babaváró támogatást vesznek igénybe, szinte vagy teljes mértékben önerő nélkül kivitelezhető a projekt.
Beszéljen szakértőinkkel, nézzük meg lehetőségeit.

A fenti projekt egy irodánk tulajdonában lévő telken fog megvalósulni.
A ház alaprajza még változtatható egyedi igények alapján.

Műszaki tartalom
Felmenő falazat
A főfalak alatt 0,90 m mélységű és 50 cm széles vasbeton sávalap készül C20/25-32 betonminőségben.
Szigetelés
A talajon fekvő padló alatt GV-35-ös talajnedvesség elleni szigetelés készül. Az aljzat alatt 12 cm vastagságban EPS 100 hőszigetelő. A mennyezetben 25 cm vastagságban, német cellulóz befújt hőszigetelés.
Felmenő falazat
Az épület teherhordó főfalai a Porotherm 30 N+F blokktéglából épülnek 11 sor magasan. A homlokzaton 15 cm EPS-80 hőszigeteléssel. A lábazaton 8 cm XPS hőszigetelő.

Válaszfalak

A válaszfalak aláalapozva, 10 cm-es válaszfaltéglából készülnek.
Födémszerkezet
A földszintes házaknál fa födémszerkezet. Szeglemezes tetőszerkezet gomba és lángmentesítve.
Tetőteres házaknál a födém előregyártott, „E” gerendás vb.födém EB 60/19-es béléstestekkel, 5,40 m fesztáv felett a gerendák kettőzésével.
Lépcső
A tetőteres házaknál a lépcső monolit vasbeton szerkezetű. Helyszíni zsaluzással készül, vasalása Φ12-es betonacélból 10×10 cm-es raszterben szerelve, a főfalakba 10 cm mélyen bekötve. A talajszintről induló lépcsők a 30cmx60 cm-es alaptestbe is bekötésre kerülnek, melynek a felső 25 cm-ében vasalt gerenda készül Φ12-es betonacélból, Φ 6-os betonacél kengyellel 25 cm-enként.
Nyílászárók
Az ablakok Bluevelution82 (Uw.0,8 W/m2K) hő- és hangszigetelő üvegezéssel, bejárati ajtó Chala Classic tipus. A beltéri ajtók fa szerkezetűek, Delta/Dusa.

Fedélszerkezet

A tető fa szerkezetű, szeglemezes vagy ácsolt. A tetőtéri födém alulról tűzálló gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 25 cm befújt cellulóz hőszigetelés. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Tetőteres lakásoknál az utcára merőleges gerincű nyeregtető fa szerkezetű, torokgerendás. A tetőtér beépítésre kerül. A ferde tetőrészen belső gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés és natúr tetőcserépfedés készül. A tetőtéri födém alulról gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés, és deszkaburkolat. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Héjazat
Tetőhéjazat: Bramac Római Novo beton hullámcserép rendszer, több színben.
Burkolatok
A padlón laminált parketta burkolat és a vizes helyiségben a kerámia burkolat, a falon 2,00 m magasságban csempe burkolat készül. Ugyancsak csempe burkolat készül 60 cm széles sávban a konyhai pult felett.
Belső felületképzés
A helyiségek falai és a mennyezetük diszperzit festést kapnak, fehér színben.
Homlokzatképzés
Vakolatrendszer 15 cm EPS homlokzati hőszigeteléssel, Düfa 1,5 vékonyvakolattal, fehér színben.
Bádogozás
Horganyzott acéllemez bádogos szerkezetek.
Kémény
Lakásonként 1 db szerelt kémény készül a kazánhoz, a fürdőszobából indítva.

Épületgépészet

Víz:
32-es KPE cső az utcáról beállásra, házon belül a hideg és meleg víz is 20-as HAKA cső, a meleg víz hőszigetelő csőhéjban. 8 db vízkiállás.
Szennyvíz:
Kültéri gerincvezeték 160-as KG cső, házból kiállás 110-es KAEM csővel. Házon belül mosogatótól 50-es, fürdőkádtól 40-es, WC-től 110-es, kézmosótól 32-es KAEM cső.
Konyha:
A konyhában villanytűzhely kerül üzembe helyezésre.
6 kW teljesítmény.
5×4-es K vezeték kerül a tűzhely csatlakozáshoz kiépítésre.
Elektromos hálózat:
Teljesítmény alapbekötés 32 A.
Villanyóra telekhatár vonalában.
Bevezetés min. 4×10-es kábelen.
Lakáselosztó garázsban, 8 áramkörrel.
Védőcső, MCU jelű kábel, szigetelt rézvezeték, 1 fázis.
3 m-es földelő szonda
Fürdőszobát és kazánt 30 milliamperes fírelével védjük
Mennyezetbe, falakba MBCU tipusú kábellel visszük az áramot.
15 db kapcsoló és 15 db konnektor (Prodax)
Gáz:
Gázóra telekhatár vonalában.
Teljesítmény 4 m3/h.
32-es KPE csővel a lakásig bevezetve.
22 x 1 CU rézcső a fogyasztóig vezetve.
Fűtés:
A kazán zárt égésterű, Bosch 2500 kombi kazán, padlófűtés/radiátor később egyeztetendő.

Az ár tartalmazza a fogyasztásmérőktől a lakásba történő közműbekötést (max. 5 méteres előkerttel számolva)
A jogszabályban előírt megújuló energia biztosítása, az energetikai számítások szerint, napelemmel történik.

Tulajdonságok
Safranyik Csaba
Értékesítő
+36 20 999 0616

LAKÁS HITEL

Kalkuláljon velünk, álmai megvalósításához!

Hívjon bizalommal!

Safranyik Csaba
Értékesítő
Mobile +36 20 999 0616

Ezeket az ingatlanokat látta már?

Eladó Kecskemét belvárosában egy óriási, nettó 106 nm-es, belvárosi 2 szintes tégla lakás. Hatalmas terekkel, tárolóval, tágas konyhával, étkezővel, nappalival, külön mosdóval és fürdővel a lenti szinten. Az emeletre egy gyönyörű kovácsoltvas korlát mellett juthatunk fel, ahol nagy szobák, fürdő és rengeteg tároló könnyíti meg egy család életét. A rengeteg helynek köszönhetően ideális több gyermekes...Bővebben→

2
50 900 000 .- Ft

Eladó Helvécián 20.402 nm-es iparterület, 1200 nm épülettel! Remek közlekedéssel/ megközelítéssel. Fejlődő terület révén a szomszéd iparterületek mind nemrég cseréltek gazdát, így nagy befektetések történtek a közelmúltban a szűk régióban. Jelenleg kiadva bérlőknek. Akár további bérbe adás, akár saját célú felhasználás lehetséges. Teljesen körbe kerített, saját víztoronnyal, extrém kapacitású kúttal. Kiváló befektetési lehetőség. Hívjon és...Bővebben→

300 000 000 Ft

Eladó Katonatelepen új házas környéken egy körbekerített, 820nm-es építési telek. 30%-ban beépíthető, közműves, városi víz, szennyvíz, áram, fúrott kút a telken, gáz a közelben. Falusias környezet, oldalhatáros beépítés, 30% beépíthetőség, 5,5m-es épületmagasság. Csodálatos hangulatú, nyugodt helyen, mégis fejlődő környéken keresi építkezni, vagy befektetni vágyó új tulajdonosát!

9 500 000.- Ft

Eladó Jakabszálláson, a Béke utcában egy tágas 106nm-es, teljesen alápincézett, 3 szobás kertes ház. A tetőtér erkélyes, beépíthető, szigetelt. A lakószinten üveges,fűtött előszoba, 3 szoba, nappali, konyha, spájz, valamint külön wc és fürdőszoba található. A ház alatt 2 külön bejáratú pince, a kisebb, 9,5nm-es jó lehet borospincének, míg a nagyobb, 95 nm-es pincében bőven elfér...Bővebben→

Jakabszállás
312
43 990 000.- Ft

Eladó Ballószög nyugodt utcájában egy pince + 2 szintes, szigetelt családi ház. Bosch gáz cirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal, cserélt, műanyag nyílászárókkal. Az 1053 nm-es telken hatalmas melléképületek és tágas udvar várja a leendő tulajokat.

21
55 000 000 Ft

Eladó Kecskeméten a Nyíri úton, fiatal, liftes társasházban egy első emeleti 74 nm-es, erkélyes lakás. 2 szoba, nagy nappali, 6nm-es erkély, ami a nappaliból és az egyik hálóból is megközelíthető. Előszoba, tágas konyha beépített szekrénnyel, nagy kamra, nagy fürdő, sarok káddal és külön helységben a wc. A társasház magas minőségben, téglából épített, szigetelt, kiváló minőségű,...Bővebben→

211
Elkelt

Kérjen visszahívást!