Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

49 900 000.- Ft
32
Leírás

Kecskemét Vitorla utca 105 nm-es ház telekkel, kivitelezéssel!

Ház - Kecskemét Bács-kiskun

Házat egy lakás árából !

Figyelembe véve a mai lehetőséget teljesen kivitelezhető, hogy Önnek egy családi háza legyen egy lakás árából !
A feltüntetett ár tartalmazza a 305 nm-es sarki összközműves telket valamint egy 106 nm-es új építésű tégla házat 2 szinten! Irodánk több mint 20 éve működik együtt a kivitelezővel és sikeresen vezényli le a hitel ügyintézést, támogatások igénylését.

Zöld otthon program, CSOK igénybe vehető.
Amennyiben egy Babaváró támogatást vesznek igénybe, szinte vagy teljes mértékben önerő nélkül kivitelezhető a projekt.
Beszéljen szakértőinkkel, nézzük meg lehetőségeit.

A fenti projekt egy irodánk tulajdonában lévő telken fog megvalósulni.
A ház alaprajza még változtatható egyedi igények alapján.

Műszaki tartalom
Felmenő falazat
A főfalak alatt 0,90 m mélységű és 50 cm széles vasbeton sávalap készül C20/25-32 betonminőségben.
Szigetelés
A talajon fekvő padló alatt GV-35-ös talajnedvesség elleni szigetelés készül. Az aljzat alatt 12 cm vastagságban EPS 100 hőszigetelő. A mennyezetben 25 cm vastagságban, német cellulóz befújt hőszigetelés.
Felmenő falazat
Az épület teherhordó főfalai a Porotherm 30 N+F blokktéglából épülnek 11 sor magasan. A homlokzaton 15 cm EPS-80 hőszigeteléssel. A lábazaton 8 cm XPS hőszigetelő.

Válaszfalak

A válaszfalak aláalapozva, 10 cm-es válaszfaltéglából készülnek.
Födémszerkezet
A földszintes házaknál fa födémszerkezet. Szeglemezes tetőszerkezet gomba és lángmentesítve.
Tetőteres házaknál a födém előregyártott, „E” gerendás vb.födém EB 60/19-es béléstestekkel, 5,40 m fesztáv felett a gerendák kettőzésével.
Lépcső
A tetőteres házaknál a lépcső monolit vasbeton szerkezetű. Helyszíni zsaluzással készül, vasalása Φ12-es betonacélból 10×10 cm-es raszterben szerelve, a főfalakba 10 cm mélyen bekötve. A talajszintről induló lépcsők a 30cmx60 cm-es alaptestbe is bekötésre kerülnek, melynek a felső 25 cm-ében vasalt gerenda készül Φ12-es betonacélból, Φ 6-os betonacél kengyellel 25 cm-enként.
Nyílászárók
Az ablakok Bluevelution82 (Uw.0,8 W/m2K) hő- és hangszigetelő üvegezéssel, bejárati ajtó Chala Classic tipus. A beltéri ajtók fa szerkezetűek, Delta/Dusa.

Fedélszerkezet

A tető fa szerkezetű, szeglemezes vagy ácsolt. A tetőtéri födém alulról tűzálló gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 25 cm befújt cellulóz hőszigetelés. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Tetőteres lakásoknál az utcára merőleges gerincű nyeregtető fa szerkezetű, torokgerendás. A tetőtér beépítésre kerül. A ferde tetőrészen belső gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés és natúr tetőcserépfedés készül. A tetőtéri födém alulról gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés, és deszkaburkolat. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Héjazat
Tetőhéjazat: Bramac Római Novo beton hullámcserép rendszer, több színben.
Burkolatok
A padlón laminált parketta burkolat és a vizes helyiségben a kerámia burkolat, a falon 2,00 m magasságban csempe burkolat készül. Ugyancsak csempe burkolat készül 60 cm széles sávban a konyhai pult felett.
Belső felületképzés
A helyiségek falai és a mennyezetük diszperzit festést kapnak, fehér színben.
Homlokzatképzés
Vakolatrendszer 15 cm EPS homlokzati hőszigeteléssel, Düfa 1,5 vékonyvakolattal, fehér színben.
Bádogozás
Horganyzott acéllemez bádogos szerkezetek.
Kémény
Lakásonként 1 db szerelt kémény készül a kazánhoz, a fürdőszobából indítva.

Épületgépészet

Víz:
32-es KPE cső az utcáról beállásra, házon belül a hideg és meleg víz is 20-as HAKA cső, a meleg víz hőszigetelő csőhéjban. 8 db vízkiállás.
Szennyvíz:
Kültéri gerincvezeték 160-as KG cső, házból kiállás 110-es KAEM csővel. Házon belül mosogatótól 50-es, fürdőkádtól 40-es, WC-től 110-es, kézmosótól 32-es KAEM cső.
Konyha:
A konyhában villanytűzhely kerül üzembe helyezésre.
6 kW teljesítmény.
5×4-es K vezeték kerül a tűzhely csatlakozáshoz kiépítésre.
Elektromos hálózat:
Teljesítmény alapbekötés 32 A.
Villanyóra telekhatár vonalában.
Bevezetés min. 4×10-es kábelen.
Lakáselosztó garázsban, 8 áramkörrel.
Védőcső, MCU jelű kábel, szigetelt rézvezeték, 1 fázis.
3 m-es földelő szonda
Fürdőszobát és kazánt 30 milliamperes fírelével védjük
Mennyezetbe, falakba MBCU tipusú kábellel visszük az áramot.
15 db kapcsoló és 15 db konnektor (Prodax)
Gáz:
Gázóra telekhatár vonalában.
Teljesítmény 4 m3/h.
32-es KPE csővel a lakásig bevezetve.
22 x 1 CU rézcső a fogyasztóig vezetve.
Fűtés:
A kazán zárt égésterű, Bosch 2500 kombi kazán, padlófűtés/radiátor, de a fűtési mód is még választható, később egyeztetendő.

Az ár tartalmazza a fogyasztásmérőktől a lakásba történő közműbekötést (max. 5 méteres előkerttel számolva)

Tulajdonságok
Safranyik Csaba
Értékesítő
+36 20 999 0616

LAKÁS HITEL

Kalkuláljon velünk, álmai megvalósításához!

Hívjon bizalommal!

Safranyik Csaba
Értékesítő
Mobile +36 20 999 0616

Ezeket az ingatlanokat látta már?

Eladó Kecskeméten az Erzsébet / Műkertvárosban 286nm-es telken, közös udvaron 2 teljesen külön választott, külön bejáratú tégla építésű ház. A 70nm-es házban 3 szoba, fürdőszoba és WC, spajz, konyha-étkező-előszoba , a másik, 65nm-es házban 2 szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és WC, étkező-előszoba található. A 2 épület fizikailag és mérőórák tekintetében is önállóak, továbbá egy zárható...Bővebben→

52
33 000 000.- Ft

Eladó telephely Kecskemét déli, ipartelepes részén. A területen megtalálható egy kb. 200nm-es csarnok szerkezet, valamint egy 1000 nm-es ipari csarnok alapjai. Ideális lehet kamionos depónak, átrakónak, vagy bármely olyan tevékenységre, amihez nagy hely, vagy jó lokáció szükséges. Végig széles úton, jól megközelíthető,körbe kerített, közművekkel rendelkezik (folyamatban). Szabadon álló beépítési mód, 40%-os beépíthetőség A jelenlegi 2,4...Bővebben→

Nettó 187 000 000.- Ft

Eladó Kecskeméten a Vitorla utca és a Gránit utca sarkán egy 610 nm-es belterületi építési telek fele. Minden közművel, (gáz már rajta, villany, víz, szennyvíz folyamatban, de benne van az árban). Ügyvéd által írt, hivatalos használati megosztási szerződéssel Kiváló lokációval, új építésű házak mellett. Kivitelezésben is tudunk segíteni! Mivel a telek másik felén már elkezdte...Bővebben→

10 900 000.- Ft

Házat egy lakás árából ! Figyelembe véve a mai lehetőséget teljesen kivitelezhető, hogy Önnek egy családi háza legyen egy lakás árából ! A feltüntetett ár tartalmazza a 305 nm-es sarki összközműves telket valamint egy 106 nm-es új építésű tégla házat 2 szinten! Irodánk több mint 20 éve működik együtt a kivitelezővel és sikeresen vezényli le...Bővebben→

Kecskemét
32
49 900 000.- Ft

Eladó Katonatelepen új házas környéken egy körbekerített, 820nm-es építési telek. 30%-ban beépíthető, közműves, városi víz, szennyvíz, áram, fúrott kút a telken, gáz a közelben. Falusias környezet, oldalhatáros beépítés, 30% beépíthetőség, 5,5m-es épületmagasság. Csodálatos hangulatú, nyugodt helyen, mégis fejlődő környéken keresi építkezni, vagy befektetni vágyó új tulajdonosát!

9 500 000.- Ft

Eladó Hetényegyháza szívében, 211 nm-en + hatalmas kerthelyiséggel és terasszal egy nagy népszerűségnek örvendő, bejáratott pizzéria! Mivel a telek adottságai megengedik, további épületekkel is bővíthető, így akár egy rendezvényterem is bőven elfér még a hatalmas, térkövezett udvari parkoló mellett. Kis átalakítással kialakítható benne akár 5 lakás, illetve a beépíthetőség miatt tovább is bővíthető.  

57 000 000 Ft

Kérjen visszahívást!