Eladó családi ház Jakabszállás Mező utca

46 900 000.- Ft
31
Leírás

Eladó családi ház Jakabszállás Mező utca

Ház -

A feltüntetett ár tartalmazza a 3000 nm-es összközműves telket valamint egy 80 nm-es új építésű tégla házat. Az ár tartalmazza a napelem rendszert, tervezés és a kivitelezés teljes költségét is!

Irodánk több mint 20 éve működik és sikeresen vezényli le a hitel ügyintézést, támogatások igénylését.

Mivel a ház energetikai besorolása kiváló, így Zöld otthon program, CSOK igénybe vehető.

Amennyiben egy Babaváró támogatást vesznek igénybe, szinte vagy teljes mértékben önerő nélkül kivitelezhető a projekt.
Beszéljen szakértőinkkel, nézzük meg lehetőségeit.

A fenti projekt egy irodánk tulajdonában lévő telken fog megvalósulni várhatóan 2023-es átadással.
Összesen 3091 nm melyből 900 nm hivatalosan építési telek (30%-os beépíthetőséggel) a fennmaradó rész pedig mezőgazdasági besorolású.

Kitűnő lehetőség akár azok számára is akik Kecskemétről járnak be napi szinten hiszen 10 perc autóút Kecskemét központja vagy a Mercedes gyár.

A ház alaprajza megrendelés után változtatható, növelhető egyedi igények alapján, akár 2 szintes házat is tudunk ajánlani a telekre.

Műszaki tartalom
Felmenő falazat
A főfalak alatt 0,90 m mélységű és 50 cm széles vasbeton sávalap készül C20/25-32 betonminőségben.
Szigetelés
A talajon fekvő padló alatt GV-35-ös talajnedvesség elleni szigetelés készül. Az aljzat alatt 12 cm vastagságban EPS 100 hőszigetelő. A mennyezetben 25 cm vastagságban, német cellulóz befújt hőszigetelés.
Felmenő falazat
Az épület teherhordó főfalai a Porotherm 30 N+F blokktéglából épülnek 11 sor magasan. A homlokzaton 15 cm EPS-80 hőszigeteléssel. A lábazaton 8 cm XPS hőszigetelő.

Válaszfalak

A válaszfalak aláalapozva, 10 cm-es válaszfaltéglából készülnek.
Födémszerkezet
A földszintes házaknál fa födémszerkezet. Szeglemezes tetőszerkezet gomba és lángmentesítve.
Tetőteres házaknál a födém előregyártott, „E” gerendás vb.födém EB 60/19-es béléstestekkel, 5,40 m fesztáv felett a gerendák kettőzésével.
Lépcső
A tetőteres házaknál a lépcső monolit vasbeton szerkezetű. Helyszíni zsaluzással készül, vasalása Φ12-es betonacélból 10×10 cm-es raszterben szerelve, a főfalakba 10 cm mélyen bekötve. A talajszintről induló lépcsők a 30cmx60 cm-es alaptestbe is bekötésre kerülnek, melynek a felső 25 cm-ében vasalt gerenda készül Φ12-es betonacélból, Φ 6-os betonacél kengyellel 25 cm-enként.
Nyílászárók
Az ablakok Bluevelution82 (Uw.0,8 W/m2K) hő- és hangszigetelő üvegezéssel, bejárati ajtó Chala Classic tipus. A beltéri ajtók fa szerkezetűek, Delta/Dusa.

Fedélszerkezet

A tető fa szerkezetű, szeglemezes vagy ácsolt. A tetőtéri födém alulról tűzálló gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 25 cm befújt cellulóz hőszigetelés. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Tetőteres lakásoknál az utcára merőleges gerincű nyeregtető fa szerkezetű, torokgerendás. A tetőtér beépítésre kerül. A ferde tetőrészen belső gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés és natúr tetőcserépfedés készül. A tetőtéri födém alulról gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 20 cm ásványgyapot hőszigetelés, és deszkaburkolat. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel kezelve.
Héjazat
Tetőhéjazat: Bramac Római Novo beton hullámcserép rendszer, több színben.
Burkolatok
A padlón laminált parketta burkolat és a vizes helyiségben a kerámia burkolat, a falon 2,00 m magasságban csempe burkolat készül. Ugyancsak csempe burkolat készül 60 cm széles sávban a konyhai pult felett.
Belső felületképzés
A helyiségek falai és a mennyezetük diszperzit festést kapnak, fehér színben.
Homlokzatképzés
Vakolatrendszer 15 cm EPS homlokzati hőszigeteléssel, Düfa 1,5 vékonyvakolattal, fehér színben.
Bádogozás
Horganyzott acéllemez bádogos szerkezetek.
Kémény
Lakásonként 1 db szerelt kémény készül a kazánhoz, a fürdőszobából indítva.

Épületgépészet

Víz:
32-es KPE cső az utcáról beállásra, házon belül a hideg és meleg víz is 20-as HAKA cső, a meleg víz hőszigetelő csőhéjban. 8 db vízkiállás.
Szennyvíz:
Kültéri gerincvezeték 160-as KG cső, házból kiállás 110-es KAEM csővel. Házon belül mosogatótól 50-es, fürdőkádtól 40-es, WC-től 110-es, kézmosótól 32-es KAEM cső.
Konyha:
A konyhában villanytűzhely kerül üzembe helyezésre.
6 kW teljesítmény.
5×4-es K vezeték kerül a tűzhely csatlakozáshoz kiépítésre.
Elektromos hálózat:
Teljesítmény alapbekötés 32 A.
Villanyóra telekhatár vonalában.
Bevezetés min. 4×10-es kábelen.
Lakáselosztó garázsban, 8 áramkörrel.
Védőcső, MCU jelű kábel, szigetelt rézvezeték, 1 fázis.
3 m-es földelő szonda
Fürdőszobát és kazánt 30 milliamperes fírelével védjük
Mennyezetbe, falakba MBCU tipusú kábellel visszük az áramot.
15 db kapcsoló és 15 db konnektor (Prodax)
Gáz:
Gázóra telekhatár vonalában.
Teljesítmény 4 m3/h.
32-es KPE csővel a lakásig bevezetve.
22 x 1 CU rézcső a fogyasztóig vezetve.
Fűtés:
A kazán zárt égésterű, Bosch 2500 kombi kazán, padlófűtés.

Az ár tartalmazza a fogyasztásmérőktől a lakásba történő közműbekötést (max. 5 méteres előkerttel számolva)
A jogszabályban előírt megújuló energia biztosítása, az energetikai számítások szerint, napelemmel történik.

Tulajdonságok
Safranyik Csaba
Értékesítő
+36 20 999 0616

LAKÁS HITEL

Kalkuláljon velünk, álmai megvalósításához!

Hívjon bizalommal!

Safranyik Csaba
Értékesítő
Mobile +36 20 999 0616

Ezeket az ingatlanokat látta már?

A feltüntetett ár tartalmazza a 3000 nm-es összközműves telket valamint egy 80 nm-es új építésű tégla házat. Az ár tartalmazza a napelem rendszert, tervezés és a kivitelezés teljes költségét is! Irodánk több mint 20 éve működik és sikeresen vezényli le a hitel ügyintézést, támogatások igénylését. Mivel a ház energetikai besorolása kiváló, így Zöld otthon program,...Bővebben→

31
46 900 000.- Ft

Ritka lehetőség! Eladó Kiskunmajsán 2 db önálló zárt garázs! Zárt udvarban, társasház mellett, 16nm. Jelenleg bérlővel így akár befektetésnek is ideális, hiszen tovább bérelnék. A feltüntetett ár nettó és 1 darabra vonatkozik, fordított Áfa lehetséges.

Nettó 2 780 000.- Ft

Eladó Ágasegyházán egy 57 000 nm-es major! Végig beton úton megközelíthető. A területen 6 különálló épület helyezkedik el, melyek alkalmasak állattartásra, vagy ipari hasznosításra. Az épületcsoport között megtalálható egy autó-kamion szerelő műhelynek kiváló épület, hatalmas terekkel, aknával. Jó megközelíthetőséggel, mégis kellő távolságra a lakóházaktól a fenti tevékenységekhez.

69 000 000 Ft

Kizárólag nálunk! Eladó ÁLOMHÁZ a város szélén!   A majdnem 6000nm-es területen fekvő egykori kastélyt 10 éve teljes körűen, az alapjaitól újították fel. Ennek során kiváló alapanyagokból, kiemelkedő minőségben kapta meg jelenlegi formáját. Hatalmas és fényes nappalival, ahol egy egyedileg épített kandalló teszi otthonossá a hangulatot. 3 db tágas szobával, praktikus, gépesített konyhával, amely igényesen...Bővebben→

Kecskemét
313
109 900 000 .- Ft

Házat egy lakás árából ! Figyelembe véve a mai lehetőséget teljesen kivitelezhető, hogy Önnek egy családi háza legyen egy lakás árából ! A feltüntetett ár tartalmazza a 305 nm-es sarki összközműves telket valamint egy 106 nm-es új építésű tégla házat 2 szinten! Irodánk több mint 20 éve működik együtt a kivitelezővel és sikeresen vezényli le...Bővebben→

Kecskemét
32
49 900 000.- Ft

Eladó Kecskemét déli ipari részén egy 2150 nm-es telephely 900 nm tégla építésű műhellyel, raktárral, irodákkal, szociális helységekkel. A területen megtalálható mintegy 800 nm műhely, ami megfelelő akár raktárnak is, belmagassága meghaladja a 3 métert. Mivel egy forgalmas, központi út mellett helyezkedik el és utcafronti bejárat valamint parkoló is megtalálható, így hasznosítható boltnak, bemutatóteremnek is....Bővebben→

120 000 000.- Ft

Kérjen visszahívást!